God jul!

Sitter och kollar på kalle på tv. För fjortonde gången. Har firat jul här hemma och ätit julgröt. Ska snart iväg till Kevins mamma och fira jul där med älskling och hans familj! Blir inge mer bloggning idag för min del tror jag. Men hoppas ni har en underbar dag med en massa fina presenter. Kramis

Såhär julfin är man idag då =)


Tjäna pengar på din blogg.

Vill du tjäna pengar på din blogg? Tror nog alla vill tjäna pengar på nått sätt. Tryck på annonsen där nere som tar dig raka vägen till sidan. Så blir du medlem där, och sen gör du som det står! Sen ser du hur mycket de kan rulla in. Fungerar riktigt bra faktiskt!

Things im going to do before i die - Part 1

Tänk er att få vakna varje morgon, gå ner för gatan in till Starbucks, ta en god morgon kaffe. Sedan Iväg till sitt underbara jobb som man längtar efter och sen shoppa om dagarna. Vilken dröm, när allting går som de ska. Och tänk hur underbart att få uppleva det ingen annanstans än New York City. Its a dream people.
Har alltid velat haft en motorcykel, vet inte varför, dom är grymt läckra iallafall! Så varför inte bara köpa en Harley Davidson! grrr
Den snyggaste Victorias secret modellerna helt klart, och min idol. Skulle göra precis vad som helst för att ha hennes liv och hennes utseende!
Dagens goda gärning.. Någon dag, Nej gud vilken härlig känsla jag skulle få om det bara hände, nån blir mätt och glad. Tycker synd om alla hemlösa, och äcklar mig inte och är inte rädd för dom eller nånting, som vissa gör/är.
SÅ JÄVLA SNYGGT. allt jag kan säga, ska helt klart bli min första tatuering.

Morgonens planer

Bilder från: Weheartit
Collage: Jag
Vaknade för ungefär en timme sen av att farfar ringde mig och frågade en massa saker om imorgon, eftersom vi ska redan imorn fira jul hemma hos farfar pågrund av att han sedan ska åka bort på julafton. Så blir tidiga julklappar för mig alltså! Vaknade iallafall av de och nu så ska jag börja med mina planer för morgonenen. Har lovat mig själv att jag SKA och jag MÅSTE städa mitt rum, för jag kan vara helt ärlig och säga hur förjävligt det ser ut, även fast jag trivs i det litegranna det kan jag inte ljuga om heller. Men ska försöka så gott jag kan med att städa och sortera, sedan blir de dusch och fix inför dagen så får man väl se vad som händer ikväll. Får se om man hittar nå skoj. Kram på er
- Glöm inte att frågestunden pågår fortfarande, behöver fler frågor innan jag svarar på alla! tryck här eller på bilden för att komma till frågestunden. Kom ihåg att ni får fråga vad ni vill.

Frågestund!!

Känner att min blogg börjar bli så tråkig, går inte så bra för mig med uppdateringen. Så nu kör vi igång med en frågestund för att komma igång lite. Så fråga på bara, vad ni vill, så svarar jag så fort det är nog med frågor! Kramis.

Helgen

I Fredags så var jag på en fest ute i Furuvik, var väldigt kul tills det tog slut. Satt och vänta på bussen i kanske 50 minuter, men kom till slut hem och somnade sött brevid Emma.
På Lördagen så åkte jag, Nicole, Josefine, Louise & Matilda och handla lite mat för att sedan laga tacos! Sen kom resten av tjejerna också hem till Nicole, och vi åt mat, pratade en massa och hade det jättemysigt. Sov därefter hemma hos Nicole också.
På Söndagen Så var jag hos Nicole tills runt fem, sen åkte jag hem till Joseph och kolla på film med Kevin och några fler. Sov hos Kevin också.

Bilder från i fredags

Downtown

Hade det jätte trevligt igår med en massvis med trevligt folk. Emma sov hos mig, men nu har hon åkt hem.
Ska ut på stan med pappa nu och kika efter några snygga vinter skor. Och ja ni ser ju också att jag måste plugga lite, men det får man ta sen. Men ikväll så ska man ta det lugnt och det blir myskväll med Josefine! HÖRS.
-bilder från igår lägger jag ut senare. BYEBYE

Så nu vet du vad jag vill ha pappa.

Christmas wish list

Anonym om Godmorgon.: snälla visa vad du anväder för puder och allt annat smink, please! kram

- Concealer från Mary Kay färgen Beige 2
- Eye primer från Mary Kay
- Puder från MUS färgen Café au lait
- Tri brow color använder jag till ögonbryna. Från MUS
Använder lite olika färger på kinderna, beroende på om det är vardagssmink eller festsminkning.
Fasr den bästa är Mineral Cheek color från Mary Kay
Använder för det mesta ögonskuggor från MUS som ni ser, garanterat dom bästa ögonskuggorna enligt mig.
Har en gel eyeline från MUS också, som är ny har inte hunnit använda den så mycket. men den är helt ok.
Annars använder jag bara min vanliga kajal från Wet N Wild.
Sen har jag mina två mascaror, inte många som fungerar för mina ögonfransar. Men telescopic mascaran från Loore

Fått lite julstämning i mitt rum.


Dagen

Hade bestämt att vara med Josefine idag, men vart inte så för hon va sjuk. Så då träffade jag Lisa istället, första gången jag var med kvinnan själv på läänge kan jag säga. Vi åt lite Mcdonalds tillsammans till middag sedan gick vi runt inne på nian och kika lite på varenda kläd affär nästan. Måste bara säga att guud så fula kläder det finns här i Gävle. Man hittar ju INGET fint längre...hmmm.
Gick iallafall sedan hem till Lisa åt en massa lussebulllar och drack julmust och hade det trevligt.
Och nu är jag hemma! Ska börja lägga mig i sängs nu och sova.
Fick en fråga av någon om jag kunde visa vad jag använder för smink. Och dettänkte jag visa imorgon!
kram godnatt!

Lite nytt.

- Ny eyelinerpensel #110 kostar 85 :- på MUS
- En brush cleaner för att rengöra alla min penslar och sånt 135 :- på MUS

Vinn en Iphone 4s!

Är med och tävlar om en Iphone 4s, gör det du också!
Tryck här eller på bilden för att komma raka vägen till tävligen! Kram.

Godmorgon.

Nu är jag färdig och klar. Ska gå till skolan nu, efter skolan så ska jag nog hitta på nåt mysigt med min älskade vän Josefine!
Såhär får man se ut idag då.
Var mest menat till att visa lite av sminkningen.
Använde mig utav min puder i hela ansiktet först
sedan färgen Ghetto från MUS som ögonskugga, och mascara. Sen klart!


I'm not going anywhere, Because i'm stronger than that!

En video alla borde se. Väldigt rörande, så man sitter här med tårar. Kolla bara.

Köpte lite smått & gott idag.


Plugg.

-Fina tår.
Hoppade ur duschen för ett tag sen, har smörjt in mig med en jätte bra body milk som jag köpte idag, hur bra som helst, verkligen! Så känner mig väldigt ren & fräsh. Just nu sitter jag och pluggar till musik provet som är imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska kunna alla dom här låtarna. Helt omöjligt. Vill ni ha ett litet provsmak av vad jag har suttit och lyssnat på den senaste timmen så tryck här.
Och förresten nu funkar internet igen, så nu kan jag börja blogga förfullt igen!
Kram

RSS 2.0