Snart så ryker mitt hår.

Bokade en tid hos frisören här om dan. Har tid den 28e September. Men har super duper ångest för jag vet inte hur jag ska göra! Men tänkte prova någonting helt nytt. Har alltid haft långt hår, så tänkte klippa av allt, iallafall lite över axlarna. Hårfärgen har jag inte bestämt mig om riktigt än, men funderar på en sån där "ombre" vet att det inte är många som har så länge, men tycker det är jätte snyggt till just kort hår. Ni får jätte jätte gärna säga vad ni tycker, skulle hjälpa sjukt mycket.
 
Här har ni iallafall ett exempel på hur jag vill ha ungefär. Lika kort som dom två bilderna högst upp. Och samma hårfärg som dom två bilderna under!


SKOLAN.

Har gått i skolan i två-tre veckor nu och JAG ÄLSKAR DET, det är verkligen hur kul som helst. Vi är väl runt 40 st i klassen, två av dom är killar resten är tjejer. Tio st är från Gävle resten är från jag vet inte vart, massa olika ställen. Jättekul att man får lära känna en massa nya människor iallafall! Idag var dock den tråkigaste dagen hittills, vi hade nagel grej och var tvungen att lära oss om en massa hand/nagel sjukdomar så man vet vilka man får och inte får göra t.ex en manikyr på. Men lärde mig ändå en hel del.
 
Här ser ni lite bilder på vad vi har gjort i skolan hittills. Dom två första bilderna är från idag och det är alltså de jag satt och lärde mig om hela dagen idag. 

På bilden till vänster fick vi lära oss rulla permanent, eller bara rulla sakerna iallafall. Och sen på bilden till höger gjorde vi tre olika flätor. Utåtbakad fläta, Fiskbenskfläta & Inbakadfläta. Inbakadfläta kunde jag göra sen innan, men fiskbens och utåtbakad har jag aldrig kunnat. Så här ser ni mitt första försök iallafall.
 
Nu ska jag ta och lägga mig. Godnatt!

RSS 2.0