Alla har väl varit små


Gabriela Svarar.

Anonym om Bilder från dalarö:
Vart är jeansvästen köpt?!?! Tacksam för svar!!

Svar: Jeansvästen har jag köpt på Bik Bok för ungefär en och en halv månad sen kostar 399:- har jag för mig! :)

Anonym
om Bio.:
vart har du köpt skjortorna från profilbilderna på fb?? älskar dig blogg kjam!

Svar: Har köpt dom på carlings och har en från JC också kostar runt 250-450 Kronor. Men om ni vill ha nån snygg skjorta så rekommenderar jag verkligen Carlings! Tack så mycket förresten, Kramkram :)

här får ni se tre av mina skjortor! eller den till vänster är Julias men den är också från carlings. den till höger är från JC och där ser man också Jeansvästen! KRAM


Apornas Planet: (R)evolution

Filmen jag såg igår var riktigt bra! Den va både sorglig och spännande! Dock så tycker jag nästan att dom borde gjort den i 3D också för då skulle den verkligen va grym. Vet inte om de kanske redan finns i 3D? Hehe aja Här får ni se trailern iallafall. Det är verkligen en film som är värd att se! Speciellt på bio.


18/8

Hellooo darlings!
Har ingen förklaring alls till varför jag inte har bloggat.. Kommer inte ihåg vad jag har gjort denna veckan? Förrutom att jag sov hos kevin nån natt ute i furuvik. Båda vi är lite småsjuka så har bara tagit det lugnt där.

Idag så är det första skoldagen för en massa gymnasie elever. Var tvungen att vakna runt åtta imorse eftersom Kevin skulle till skolan så jag var tvungen att åka in till stan samtidigt. Men nu är jag hemma, väntar på att han ska sluta så ska vi nog hitta på någonting mysigt.
Senare idag så åker jag ut till Ikea med pappa och farfar för att köpa helt nya möbler till mitt rum. DVS större säng, smink bord, garderob, tv?,speglar, lampor osv..
Nu ska jag iallafall gå småkolla i kylskåpet om det finns nåt gott man kan stoppa i sig. Hade bra, Puss och kram!

hejholahilol


-random midsommar bild.
Vaknade runt elva idag, och gjorde frukost till mig och kevin haha, vi tog de lugnt hemma kolla på tv och sånt. Sen vid fem-sex tiden så gick vi till österns pärla (stavning) och åt lite god mat! Nu är jag hemma igen, ska fixa mig lite sen åker jag till tjejerna tar de lugnt och senare blir det utgång!
Men nu så har man ganska så bråttom så bloggor antagligen ikväll, eller imorgon bitti!
KRAMISAR

ångra aldrig något som har fått dig att le

Kom precis hem efter en supermysig kväll/morgon med Josefine!

 

Har varit i hennes stuga & mysigt lite, vi åkte ut med båten med en massa chips, cola & dip. & hade det jätte trevligt! Men nu sitter jag här hemma igen och väntar på att både Linnéa & Josefine ska komma hit, så ska vi fixa oss lite, sedan gå runt på stan och ja sen får vi väl se vad som händer.

4/8/11

Gör ett litet kort snabbt inlägg från mobilen om vad jag har gjort dom senaste tre dagarna. Färgade AnnaLs hår, var tvungen att färga det rött först och därefter brunt. Eftersom hon hade blont så skulle det annars blivit missfärgat till grönt eller något liknande. Skitsnygg Vart resultatet iallafall!
resultatet!! anna till höger...


Sen så åt jag en väldigt god cheeseburgare som såg ganska så fräsch ut.. eller ?..

Och igår så var jag, kevin, Joseph & josefine hemma hos Kevin och hade det trevligt med en massa sol, bad & mys !


Leon Falkenström

Onsdagen den 27e Juli fyllde jag 15 år. Samtidigt, samma dag så kom denna söta lilla krabaten till världen. Verkligen världens bästa födelsedags present. Välkommen till världen min älskade lillebror!
-för er som undrar så är han alltså min halv bror. Han är halv thailändsk & halv svensk! :)

 


RSS 2.0