My new pair of Jeans!

Har nog inte köpt jeans på huuur länge som helst, isåfall så har jag bara köpt mina vanliga svara flera gånger.
Har iallafall köpt ett par riktigt snygga jeans idag, på Bikbok för 99 kr!
Fast man fick en riktigt skumm rumpa i dom.. typ platt. jaja 99 spänn WHATEVER!

Plugg på g!

Sitter här i mitt mörka rum helt själv.. lite jobbigt att man fortfarande inte har skaffat sig någon lampa. Men iallafall ska försöka sätta mig ner och plugga till spanska provet som är imorgon! Förhoppningsvist så går det bra.
Ser också fram emot imorgon för då efter skolan så ska jag gå och fixa mina ögonbryn uppe på söder, har försökt spara ut ögonbryna i någon vecka så att jag kan fixa dom imorgon. Så om ni undrar varför mina ögonbryn har sett förjävligt ut den senaste veckan så är det därför.
Har köpt ett par nya jeans idag också, visar dom senare för måste sätta mig ner och plugga lite nu!
Saknar sommaren... :(

Bullar e goda.


Sitter just nu och smaskar i mig en god fet färsk bulle, samtidigt som jag kollar på lite tv och hänger mig framför datorn. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, därefter blir det både ansiktsmask och nagelfixning, och sedan är det säng dags! Så Godnatt på er och sov gott!


Svar på kommentarer.

Postat av: anonym
Du är så fin o alltid sminkar dig så fint! :) Kan du inte visa hur du sminkar dig??
Svar: Tack vad snällt av dig! :) men ja självklart så kan jag visa hur jag sminkar mig. Ska försöka göra det någongång den här veckan! :)

Postat av:anonym
Hur lång är du?
Svar: Jag vet inte riktigt exakt hur lång jag är, men runt 164-165 tror jag :)

Postat av: Emma
Vad använder du för nånting till läpparna och vart har du köpt det? :)
Svar: Jag använder ingenting på läpparna, förrutom att det händer att man har lypsyl på läpparna lite då och då!

Postat av: Malin
Vad tränar du för nånting för att ha en sån perfekt kropp? :D Älskar din blogg!
Svar: Jag tränar inte någonting, äter gör jag väldigt mycket. haha, så för att få en sån "perfekt kropp" som mig så gäller det bara att äta mycket och inte träna ;) + ät och drick mycket chips och cola, det är hemligheten till de hela!
Men ska börja gymma närsomhelst, blir att köpa gymkort imorgon faktist. och tack så mycket! :))

Postat av: evelin
vart har du köpt din navelpiercing? tacksam för svar!
Svar: Har köpt den av en kompis för 200, men hon köpte den på Redrum tror den kosta runt 400 :)

Myspys


Sitter hemma hos Kevin, hela dagen så har vi har suttit och kollat på The Walking Dead hela säsong 1 på några timmar. Den var otroligt spännande ända från början så va tvungen att se hela säsongen. ;)
Därefter lagade jag mat åt älskling & nu sitter jag här framför datorn medans kevin tråkar sig framför tvn och spelar nåt jävla tv spel? Ska snart iväg till Kevins mamma och äta Tacos mummms! fast det blir dock vid sju tiden!

Friday

Sitter här brevid goungen Josefine och käkar lite smågodis, ska cykla iväg till affären snart och köpa lite chips & cola sen blir det mys hela kvällen! Bättre kan det inte bli! Kramkram ha en bra fredagskväll!
Tryck här för en härlig låt.

heyey

Ja som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag. Anledningen jag har denna gång är att vi håller på och tapetserar om hela lägenheten så jag försöker vara hemma så lite som möjligt eftersom de finns inte ett enda rum man kan vara i.
Men nu är jag hemma hos Kevin, sov här inatt. Vi ska förmodligen ut och äta ikväll på någon restaurang eftersom vi har två månader tillsammans. Egentligen fyra, men vi vart tillsammans på facebook för två månader sen och de är ju det som räknas. Eller hur? =)
Ska hoppa in i duschen alldeles strax, och hoppas på att älsklingen min kommer hem snart, han kan ju inte sitta på escape hela dagarna... aja heidooo

RSS 2.0