Prao

Har inte bloggat sen i torsdags. Två anledningar.
Antingen så har jag fullt upp & aldrig tillgång till någon dator, eller så sover jag. Jo varför? För de är helg! Då orkar man inte spendera tiden framför datorn så speciellt mycket.
Har precis duschat och tagit bort nagellack och borstat tänderna så nu känner man sig ren och fräsch! Ska alldeles strax tvätta bort ansiktsmasken som jag har just nu. Använder mig utav Lumene Deep Cleansing Peat Mask, som man har 1-2 ggr i veckan. Köpte den för någon månad sen när jag hade jätte mycket problem med sånna små prickar man hade i pannan eller vad man ska kalla det. Men sen jag började använda Masken så har de gått bort och aldrig kommit tillbaka, så de är verkligen någonting jag rekomenderar för er som har problem med finnar eller något liknande.
Ska fila naglarna + måla dom, sen blir det säng dags för mig.
Har också glömt bort att berätta att jag ska praoa hela den här veckan på Coffeehouse by George helt själv. från 10:00 - 17:00 Så får väl se hur det går. Bloggar mer imorgon bitti Godnatt!

Solängsklassikern.


Imorgon är det upp tidigt för skolan, det är solängs klassikern imorgon. För er som inte har någon aning om vad det är så kan jag säga att jag vet inte heller vad det är, jag vet vad de är men förstår inte vad det går ut på. Förrutom någonting om att man måste välja Cykla, Springa eller Simma. Och om man gör nånting speciellt så får man klassikern? Ah jag förstår ingenting. Men jag har iallafall valt simmning! Ser verkligen fram emot det! Eller? nä inte direkt. Men iallafall, nu blir det sov dags för mig om jag ska orka upp imorn! Nattinatti.

Nytt!

- Microshadow Jubilee 140 :-
- Microshadow Ghetto 140:-
- Tri brow color 185 :-
- Microshadow Satin 140 :-
- Brush-Angle 160:-
Kommer inte riktigt ihåg vad tröjorna kosta, köpte båda på Vero Moda. Men det var 20% rea på båda, & sammanlagt vart det 350 :-

Adele - Someone like you

Älskar verkligen denna låt, en härlig låt som man kan lyssna på när man är på både bra & dåligt humör! Och hon har en helt otrolig sång röst, en man önska att man hade!

Long day.

Finns inte mycket att berätta om min dag, var på stan nästan hela dagen med Hanna & Josefine, köpte lite finfina saker, sedan gick både Hanna och Josefine hem så då var jag kvar med Andreas, Martin, Liam & Oliver en liten stund, däreften tog jag bussen hem. Så nu är jag äntligen hemma, ska städa upp lite på rummet, sortera kläder + smink. Visar vad jag köpte när jag har städat klart!

Filmmys

Lägger mig nyduschad och fräsh i sängen med lite hallonfil och en film. Sen blir det att sova, upp tidigt imorn för skola! Godnatt!

Tell me, sweet eyes, from what divinest star did ye drink in your liquid melancholy?


Nu har jag ätit klart, lagade lite spaghetti carbonara till mig själv. Vart ganska lyckat om jag ska vara helt ärlig!
Nu sitter jag helt lonely framför tvn, och tänker på min gofis som är i Stockholm med hans kompisar, han ska va där i två dagar, medans jag sitter här helt uttråkad i lilla Gävle. Funderar dock på att åka till Stockholm snart jag också. Ta en stor shopping runda med pappa, gud så underbart det skulle vara! :)

Vissa lite normalare än andra..


Julia & Hanna.. sitter helt seriösa på musiklektionen, jag tar kort, dom märker inget. BAMBAM, där ser man helt plötsligt Aria min bejb.

Ingen aning om varför jag just skrev det där.

Skulle egentligen vara med Anna idag, med båda vi hade helt olika viljor så vi sitter fortfarande och pratar (på facebook) om hur vi ska göra.. Jag vill gå ner på stan för att köpa mig nåt fint, Anna vill vara hemma.
Så de var lite svårt, hmm.. vi får väl se vad vi kommer fram till. Ska ta och laga mig någon god mat nu!
HÖRS!


RSS 2.0