Hemma hos Emma

Yoyo, sitter hemma hos Emma och ska alldeles strax slå på fyran och kolla på hockeyn. Har inte gjort så mycket idag bara varit på stan med Emma, åt en varsin Big Mac och yra runt lite grannnaaa. Nej nu börjar hockeyn Heirooo!

Some die young

Mötte Emma efter skolan men vi hann inte göra så mycket eftersom hon skulle iväg till hennes pojkvän så jag gick och träffade på min moster istället och åt en god pasta carbonara inne på nian och nu är jag hemma. Ska nog sätta mig ner och verkligen tänka igenom hur jag ska kunna klara det här med skolan. Har hur mycket som helst som inte är gjort och som verkligen behöver göras. Ska på möte hos rektorn på fredag också, men får hoppas på det bästa för jag vill och jag ska verkligen komma in på frisör. 

Godnatt gott folk

Nu måste jag verkligen ta och lägga mig, så jag kommer upp imorgon iallafall! Ska träffa Emma en snabbis efter skolan imorgon, så får se vad vi hittar på för mysigt. Godnatt

Tatuering

Har inte haft någon ork alls att blogga, har dels haft lov och sen sovit till fyra nästan varenda dag så vad ska man skriva om då? när man ändå bara sover hela dagarna.. Var med Julia idag första gången på länge, på en vardag alltså. Tvingade henne äta sushi för första gången, yra runt på stan sen gick vi hem till mig och halv sov. Blir helt rastlös efter en dag i skolan, sjukt vad skoltrött man har blivit. Klockan är nu 01:06 och jag är fortfarande pigg, vänt på dygnet helt känner jag. Passar på nu när man ändå är pigg att kika runt lite på snygga tatueringar, jätte sugen på att skaffa en och varit det ganska länge nu! Har redan hittat en som jag är helt kär i, har alltid velat haft vid revbenen men tror nog inte jag ska ta det som första tatueringen eftersom många säger att det gör väldigt ont på just det stället. Därför har jag bestämt mig att skaffa en på armen, en fin text som verkligen betyder någonting för mig.
Här är en bild som jag hittade på google och exakt sådär vill jag ha, hur snyggt som helst!

Hemma från Träningen

När jag skulle till träningen så gick jag till bussen vid kvart över, bussen skulle åka tjugo över, men inte kommer det någon buss eller.. Jag sitter där i tjugo minuter till (utifall att den skulle vara lite sen) men fortfarande ingen buss, kollar sedan på busstabellen och ser att den går bara en gång i timmer för det är annan dag påsk eller vad det nu är... Och hur i hela världen tror dom som jobbar med bussarna att jag ska kunna veta de där!!!!!!! Sen var det ju bara fyra personer som äns kom till träningen idag, så det blev ju inte så mycket vi gjorde och man åkte hem en timme tidigare. Är hemma nu iallafall, ska alldeles strax hoppa in i duschen och därefter ta mig och äta en stor måltid för jag är vrålhungrig, skulle ju inte vara fel med en Big mac plus meny just nu om man säger så.

Tillbaka nu igen!

Det går verkligen upp och ner för mig när det gäller att blogga, ibland är det perioder då det är tråkigt att blogga/man har aldrig någonting att skriva om. Sen finns det ju också perioder då livet börjar bli riktigt jävla tråkigt och man känner "varför inte börja blogga igen?:P" Exakt så känner jag nu, gör aldrig någonting om dagarna, så ska köra med ett till försök och börja blogga.. Hoppas dock att de håller den här gången.
Kom hem för ett tag sen har inte varit hemma sen i torsdags så känns riktigt skönt att äntligen få lägga sig i sin egna säng.. Helgen har väl varit ganska okej faktiskt, fick äntligen träffa Rebecca som flyttade till Göteborg för två år sedan så det var hur kul som helst att få träffa henne igen!

Här får ni lite bilder från helgen!

RSS 2.0