Thailand Sommar 09

Åååh är så jävla arg. Vill utomlands. När fan kommer värmen till Sverige?! Vart är sommaren?! Varför  ska jag inte utomlands förräns nästa år... Vill åka nu. Åhhh.
Här får ni se lite bilder från senast jag var utomlands. Alltså i Thailand, Sommaren 2009, då var jag 12-13 år eller nåt. OCH Jag räknar inte dom där åren i USA som "utomlands" för det var inte det. Vet inte om ni har sett dom här bilderna förrut, men lägger ut dom ändå så ni blir lika deprimerade som mig. Tack å hej.
Fina farfar!Pappas Thai Fru.Far min.Snygg:)

Sundayyy

Har jobbat från ett till sju idag, var så sjukt trött efter så gick och la mig i sängen så fort jag kom hem och har legat här nu sen dess. Ska jobba nästan varje dag den här veckan, vet inte hur jag orkar men känner bara att jag vill ha pengar!! Så måste helt enkelt stå ut med det..
Av någon anledning sitter jag just nu och rensar vänner på facebook, det kommer ju dock sluta med att jag gör en helt ny facebook som det slutade med dom andra fyra gångerna jag skulle sätta mig ner och rensa vänner.
Imorgon ska jag upp tidigt för en liten hemlis, men ska bli spännande! Nej nu ska jag fortsätta rensa vänner. Heiroo

Sommarlov!

Äntligen äntligen äntligen sommarlov, äntligen färdig med allt kämp och slit över att fixa betygen och äntligen färdig med grundskolan. SÅ JÄVLA SKÖNT. Men saknar redan min älskade klass helt sjukt, åh. Hade skolavslutning igår och det var inte alls kul, stod och böla framför allihopa när niorna skulle ställa sig i fram och sjunga. Men nu är allt slut, bara gymnasiet kvar då. Hoppas jag kommer in på det jag sökt in till, bytte förresten från Frisör till Stylist. PLUS att jag har gått från 130 poäng och kämpat som fan för att få upp de till 170 poäng, som jag nu har också. så HOPPAS! Men det som suger och som alltid sugit är att jag inte kunde få betyg i Kemi, Fysik och Biologi pga jag bodde ju i USA i 8an så jag hade aldrig dom då, och för att kunna få betyg i de så måste man ha gjort åttans kurs också. Så där gick man miste om typ 30 poäng. Men men nu är det ju som det är. skitsamma det är ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! WOOHO

Här får ni se lite bilder från middagen med alla niorna. Och lite bilder från skolavslutningen.


Haha ja, Hedesundarna åkte hem till kossorna

SOVA

Vill sova, är trött blir ju aldrig klar med den här spanska uppsatsen?! Orkar inge mer, vill ha sommarlov. Vill sova ut på morgonen, men nej juste har ju två dagar kvar medans alla andra fick sommarlov för en vecka sen. Varför?
Aja idag har jag inte gjort någonting speciellt hade "klassens dag" idag men bestämde mig för att stanna hemma, hur tänker lärarna egentligen när dom tror att ungdomar nu för tiden har kul genom att åka till hedesunda och tälta VARFÖR? varför hedesunda? och tälta? Ja som sagt jag bestämde ju mig för att stanna hemma. Vaknade vid ett tiden och gick därefter ner till stan vid fem tiden för att jobba. Juste har börjat jobba på Call up ha ha.. Nu har jag iallafall någonting att göra om dagarna, slipper man sova hela tiden. Efter jobbet gick jag till Mingel & Bar för att äta middag med Mohamed och Alice, kände verkligen att det behövdes efter dom där fyra timmarna på jobbet.

Ligger just nu i sängen med en ansiktskmask på och försöker som sagt skriva den här spanska uppsatsen, men kommer ingen vart så nu ska jag sova. Orkar inte.
 På tal om Call up förresten, haha det är sjukt vad mycket otrevliga människor det finns i det här landet. Show some respect peeps. GODNATT.


Det här äger.

Nämen hallå! Var ju ett tag sen nu, är verkligen ingen sån där skriv människa, tycker inte alls om att skriva och vet inte heller vad jag ska skriva om förrutom om vad jag gör om dagarna, men varför skulle ni äns tänka tanken att gå in och läsa min blogg bara för att se vad jag har gjort idag? ha ha. Så där har ni en av mina jag vet inte hur många anledningar till varför jag inte bloggar. Har dock märkt att det går lite bättre för mig att blogga på sommaren än vad det gör annars, så tänkte nu göra ett försök att blogga igen eftersom det är sommar. Eller ja nästan kan man ju säga för det finns ju ingen jävla sol....... Påtal om att skriva så sitter jag just nu och försöker skriva en spanska uppsats som då går väldigt bra, NEJ DET GÖR DET INTE. Så är det någon snäll själ där ute som kan hjälpa mig för den här google översättning blir ju helt jävla fel, vet inte hur jag ska ta mig till. Den här ska lämnas in senast imorgon och jag har inte skrivit ett ord. Bra Gabriela. Bra.
 

RSS 2.0