Bilder från i Fredags!


Svarrr!

Malin om Nytt!:
Vart har du köpt pälsvästen? :)
Svar: Jag köpte den på vero moda för 399 kronor. dock inte äkta päls, tror jag. :)
Anonym om Färgat håret igen.:
Vad vill du gå för gymnasium? :)
Svar: Har mest funderat på stylist på realgymnasiet. Men var på polhems öppet hus förra veckan och kolla på frisör och de verkade riktigt intressant men ska gå på reals öppet hus om nån vecka också så då får vi se vilken som verkar mest intressant, så antingen Frisör på Polhemsskolan eller Stylist på Real gymnasiet. Men min största dröm är att bli Makeup artist! :)

Lat som vanligt då.

Har fortfarande inte gjort klart "hur jag sminkar mig" grejen, jag tänkte visa er med bilder och förklaringar. Men lyckades bara göra klart halva för sen hade man inge ork kvar. Funderar dock om jag ska ta och göra en video istället. Går mycket snabbare och är mycket enklare. Får tänka på saken..

Den här sminkningen tänkte jag visa er iallafall eller någon liknande, gör väl småa förändringar lite då och då.. Men det är iallafall sminkningen jag kör med mest, både till vardags och helger! När jag har tid + ork.

Färgat håret igen.

Har inga bilder förrutom den här, men den får väl duga.


MTV EMA 2011

Hoppas ni alla sitter bekvämt i soffan, redo för Mtv EMA 2011 För det får man verkligen inte missa!
Tryck här för att få mer info om kvällens EMA!

Myspys

Kevin kommer snart. Så ska vi nog ner på stan ta en fika och ha lite mys! Har gjort min "hur jag sminkar mig" Men lägger ut den senare ikväl pga att den inte är helt klar än! Dock så vart det ingen video, jag såg nu att de va några som ville att jag skulle göra det men får väl ta och göra det nästa gång istället då!

Breakfast time.


tänk om man ändå vore sådär liten igen

Har precis haft en konversation med mor min om hur gammal jag var när jag spelade in den där låten.. Hon sa att jag var 12 och jag sa 10.. Sen kom jag på att jag va 11 men hon sa fortfarande 12, Men till slut så vann jag fighten, dotter är smartare än mor sin. Känn på den du mamma!
Ska iallafall hoppa ner i sängs, och verkligen sova uuuut imorgon, känner att det verkligen behövs. Sen kommer förmodlingen älsklingen min hit , så får vi se vad vi hittar på. Godnatt

HAHA!

Hahah, var verkligen tvungen att lägga ut den här. Det är alltså jag som sjunger jag var runt 9-10 år om inte mindre. Jaduu.. man hade en röst en gång i tiden iallafall! Och fråga mig inte om bilderna, de va dom bästa jag kunde hitta som passade in till låten..
Hahah, var verkligen tvungen att lägga ut den här. Det är alltså jag som sjunger jag var runt 9-10 år om inte mindre. Jaduu.. man hade en röst en gång i tiden iallafall! Och fråga mig inte om bilderna, de va dom bästa jag kunde hitta som passade in till låten..


svar på en liten fråga!

Postat av: finis!skit snyygt ju! men skulle du kunna visa hur du sminkar dig med ögonskuggor, steg för steg eller nått sånt? kram

Svar: tack så mycket!!
"hur jag sminkar mig" har tänkt visa förrut men aldrig riktigt orkat..
Men nu har jag faktist bestämt mig för att göra det imorgon. Men då behöver ni hjälpa mig också!
Ska jag göra det i ett videoinlägg steg för steg, eller bara visa i bilder steg för steg. Enklare att få veta vad ni tycker så man slipper gå runt och fundera på det!

Smoothietime.

Sätter mig på sängen framför min dator och dunkar lite
musik samtidigt som jag dricker min nygjorda
underbara hallon & banan smoothie. Kärlek!

Jessie J - Nobodys Perfect

Hur perfect är inte hon då?! Och rösten, helt gudomlig!

Nytt!


En liten förändring!

Kom ihåg att jag berätta att jag höll på att spara ut mina ögonbryn för skulle fixa dom på nåt ställe istället för själv?Har iallafall gått och fixat mina ögonbryn nu i torsdags. Så nuu har man inga fula buskiga ögonbryn längre! Fridas salong uppe på söder är ett ställe jag verkligen rekommenderar att fixa ögonbryna. Dom tar 150 kr för de och 250 för hela ansiktet. Jag ska iallafall fortsätta gå dit 2-3 gånger i månaden så slipper man göra sånt själv!

Igår var jag hos frisören och klippte mig + slinga håret. Slingade håret rött och blondt. Men ska iväg om två veckor igen och göra ännu mer slingor. Och göra så dom blonda slingorna blir ännu ljusare och så att dom röda slingorna blir riktigt röda! Spännande med lite förändring!
Så som Christina Aguilera har den delen där det är svart,rött, blont.. Det är liknande så som jag vill ha. Så får väl se vad dom kan göra. Kommer bli skitsnyggt i slutändan tror jag iallafall eller vad tycker ni?

Kommentera gjärna vad ni tycker!
Såg det bättre ut i svart, eller som jag har nu..
Eller ska jag fortsätta färga tills jag får som jag vill ha det.

RSS 2.0